Ziarul electronic al arădenilor

Primăria Arad lansează un concurs cu premii pentru tineri

Afis concursPrimăria din Arad lansează un concurs de postere/colaje având ca temă multiculturalismul și integrarea culturală, lingvistică, socială, – „Integrarea – ce înseamnă pentru tine?” -, marele premiu fiind o excursie în Germania.

Concursul se desfășoară în organizarea municipalității, în colaborare cu Asociația Centrul Județean de Voluntariat și Asociația Aspis, în cadrul proiectului „Orașe Europene Tinere, Accesibile și Sustenabile” (Easy Towns), finanțat de Uniunea Europeană prin Programul Europa pentru Cetățeni 2014 – 2020.

La concurs sunt invitați să participe tinerii cu vârste cuprinse între 13-29 de ani, care vor să dea un răspuns la întrebarea ce înseamnă integrarea pentru ei, exprimată printr-un poster sau colaj digital (realizat în programe de grafică) sau  desenat (prin aplicarea unor culori, creion, acuarele, carioca etc.).

Creațiile înscrise în concurs vor fi publicate pe internet și vor fi votate de public, câștigătorul concursului fiind desemnat cel care a obținut cele mai multe voturi  pentru lucrarea înscrisă în concurs.

Lansarea oficială a concursului va avea loc în data de 2 aprilie, la ora 18.00, iar perioada de înscriere este 2 aprilie, ora 18.00 – 2 mai, ora 18.00.

Deschiderea sesiunii de vot va fi în 9 mai, ora 12.00

Perioada de vot este cuprinsă între 9 mai, ora 12.00 – 9 iunie, ora 12.00, anunțarea rezultatelor concursului fiind în ziua de 10 iunie.

Marele premiu al concursului este o vizită în localitatea Pforzheim din Germania, pentru a participa, alături de echipa arădeană de implementare a proiectului, la evenimentul transnațional organizat în luna octombrie, în cadrul proiectului „Orașe Europene Tinere, Accesibile și Sustenabile”.

Premiul I la Secțiunea Poster A4 digital este un aparat foto, iar premiul I la Secțiunea Poster A4 desen este un aparat foto

„Fiecare participant va primi un tricou personalizat cu posterul înscris în concurs. Alte premii surpriză, constând în cărți, reviste, alte echipamente electronice, materiale personalizate. De asemenea, câștigătorii vor avea posibilitatea de a participa la o emisiune locală de 30 minute“, se menționează într-o informare a Primăriei Arad.

Regulamentul oficial al concursului este publicat pe site-ul Primăriei Arad, www.primariaarad.ro/EasyTowns (Secțiunea Proiectului Easy Towns), cel al Asociației Centrul Județean de Voluntariat Arad, www.voluntariatarad.ro, și al Asociației Aspis www.asociatia-aspis.ro.

Vezi AICI regulamentul concursului

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.