Ziarul electronic al arădenilor

Primăria Arad a predat beneficiarilor 64 de locuințe sociale

„Suntem datori să fim apropiaţi de toţi concetăţenii noştri, mai ales de cei care trec prin momente dificile”, este de părere primarul Călin Bibarț care a participat azi la repartizarea locuințelor sociale construite pe fostul amplasament al pieței de animale din cartierul Sânnicolau.

Cele 64 de locuințe (40 apartamente cu o cameră şi 24 apartamente cu 2 camere) dispuse în 2 blocuri, sunt prevăzute cu baie proprie şi bucătărie/chicinetă. Blocurile sunt racordate la toate utilităţile necesare, inclusiv gaz metan, fiind dotate cu centrale termice proprii la parter.

În jurul blocurilor a fost amenajată o reţea de circulaţie carosabilă, platforme de parcare și spaţii verzi.

„Investiția în valoare de 7 milioane de lei s-a realizat din bugetul local, respectiv vorbim despre contribuția fiecărui cetățean în parte și de aceea sperăm ca beneficiarii lor să aprecieze efortul arădenilor și să păstreze aceste locuințe în aceleași condiții în care le-au primit”, a mai spus edilul Călin Bibarț.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Primăria Municipiului Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.