Ziarul electronic al arădenilor

Primăria Arad a început reabilitarea treptelor de pe Faleza Mureșului

Primăria Municipiului Arad, prin operatorul contractat în acest sens, a demarat lucrările de reabilitare a treptelor de pe digul Mureșului, de la Podul Decebal, până la podul rutier Micălaca.

Vorbim despre refacerea totală sau parțială a celor 41 de scări aflate de o parte și alta a digului.

În cadrul aceluiași proiect, municipalitatea și-a propus și refacerea celor 12 rampe existente, precum și amenajarea altor două rampe noi, în cartierul Micălaca.

Acestea vor avea lungimea de 24 – 28 de metri și lățimea de 2 metri. Constructorul are la dispozițe 12 luni pentru a finaliza lucrările.

„Este o promisiune mai veche făcută arădenilor pe care o onorăm. Hățișurile birocratice ne-au împiedicat să demarăm mai devreme aceste lucrări. Am început azi refacerea și recondiționarea scărilor de acces la Faleza Mureșului, din cartierul Micălaca spre centru și intenționăm finalizarea tuturor, anul acesta”, a declarat primarul Călin Bibarț.

Valoarea totală a proiectului „Reabilitare rampe și scări de acces pe digul Mureșului în municipiul Arad” se ridică la 654.305 lei.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Primăria municipiului Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.