Ziarul electronic al arădenilor

Primăria anunță: Inna, cap de afiș la Zilele Aradului

Ediția din acest an Zilelor Aradului se va desfășura în perioada 18 – 27 august, iar la concertul din 26 august, care va avea loc la Ștrandul Neptun, pe scenă va urca Inna.

Primăria a anunțat că în aceste zile se lucrează la programul pentru Zilele Aradului.

„A devenit practic o tradiţie ca în luna august Aradul să îmbrace straie de sărbătoare. Se întâmplă şi anul acesta, între 18 şi 27 august. Cap de afiş al evenimentelor este Inna (nume real: Elena Alexandra Apostoleanu – n.r.), una dintre cele mai cunoscute cântăreţe din România.

Zilele acestea, Centrul Municipal de Cultură și Primăria Municipiului Arad definitivează programul manifestărilor organizate cu această ocazie. Pe parcursul celor zece de sărbătoare se anunţă o efervescenţă de evenimente culturale, artistice, recreative și sportive deopotrivă pentru cei mici și mari.

Ca în fiecare an, atât centrul orașului, cât și cartierele vor fi animate de concerte, spectacole, expoziții, ateliere de creație, spectacole folclorice, proiecții de film în aer liber, târgul estival, târgul de antichităţi și tradiționalul festival al cătlanelor, precum și multe alte evenimente“, se menționează într-un comunicat de presă al Primăriei Arad.

Intrarea la toate evenimentele este gratuită.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.