Ziarul electronic al arădenilor

Primăria alocă 50.000 lei pentru o sală de sport la Liceul Adam Muller Guttenbrunn

Consilierul local municipal PNL Adina Dumitrean a prezentat în ultima ședință a Consiliului Local un amendament privind repartizarea excedentului bugetar al municipiului Arad ce vizează investiția de 50.000 lei pentru construcția unei săli de sport la Liceul Teoretic Adam Muller Guttenbrunn.

„Este evidentă preocuparea municipalității pentru învățământul arădean, ținând cont de faptul că anul acesta este prevăzută în buget suma de 12.125 mii lei pentru 41 unități de învățământ preuniversitar în Arad.

Una dintre investițiile importante este cea la Liceul Guttenbrunn, unde Primăria alocă 50.000 lei pentru construcția sălii de sport, atât de necesară elevilor din această instituție.

Lucrând în sistemul de învățământ înțeleg foarte bine necesitatea investițiilor în licee, școli, grădinițe. Din păcate anul acesta guvernul nu a alocat bani Aradului pentru acest sector atât de important pentru comunitatea arădeană.  Cu toate acestea mă bucur că am reușit din bugetul local, din banii arădenilor să acoperim lipsurile create de nepăsarea guvernanților și să investim în educația arădeană”, declară Adina Dumitrean, consilier local municipal PNL.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Departamentul de Comunicare al PNL Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.