Ziarul electronic al arădenilor

Prima şedinţă extraordinară a CLM Arad din 2018

Consilierii locali municipali s-au reunit marţi, 9 ianuarie, în prima şedinţă CLM din acest an, o extraordinară cu 17 puncte pe ordinea de zi.

De departe cele mai importante proiecte au fost cele care au vizat investiţiile municipalităţii în sistemul de sănătate.

„Pentru acoperişul fostului Spital Municipal din Piaţa Mihai Viteazul sunt alocaţi peste 760.000 de lei, pentru Blocul operator de la Urologie, peste 2.700.000 lei, pentru Secţia de ORL şi Oftalmologie, corpul vechi peste 1.600.000 lei. Toţi sunt bani pe care-i dăm din bugetul arădenilor, pentru sănătatea arădenilor”, a declarat viceprimarul municipiului Arad, Călin Bibarţ.

Tot în cadrul şedinţei extraordinare de azi, consilierii locali municipali şi-au exprimat votul vizavi de proiectul de hotărâre privind aprobarea pierderilor induse de prestarea serviciului public de producţie, transport, distribuţie şi furnizare a energiei termice pentru populaţie şi cel referitor la acoperirea acestor pierderi. Peste 6 milioane de lei din bugetul local vor fi folosiţi în scop.

Printre proiectele supuse la vot în prima şedinţă din acest an s-a numărat şi cel privind „Amenajare grup sanitar şi reabilitare fântână din Parcul Sfânta Maria din Municipiul Arad”, o investiţie mult aşteptată în special de arădenii care locuiesc în apropierea fostului Parc „23 august”.

Investiţia în valoare de 838.072,39 lei cu TVA „aduce un plus de confort celor care doresc să-şi petreacă timpul liber în parc, se vor putea asigura dotările strict necesare, alături de repunerea în valoare a fântânii existente, care va încânta privirile trecătorilor sau ale celor ce se vor opri în parc” – se arată în expunerea de motive care însoţeşte proiectul de hotărâre aprobat de consilierii locali municipali.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de presă al Primăriei Municipiului Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.