Ziarul electronic al arădenilor

Prim-procurorul Flavius Chiș și familia sa, morți într-un accident în Slovenia

chis-640x400Noul prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, care abia ce urma să își ia funcția în atribuție, a decedat într-un accident de mașină.

El și familia sa au fost efectiv striviți de un tir pe autostradă, în Slovenia.

Flavius Corneliu Chiș se afla în vacanță, împreună cu familia – soția și copilul – și se îndreptau spre Italia.

La ieșirea din Ljubliana (Slovenia), pe autostrada de coastă, între Logatec și Unec, prim-procurorul a tras pe dreapta, pe banda de avarie, când șoferul unui tir, neatent, s-a urcat efectiv peste autoturismul arădenilor.

În accident au murit patru persoane, prim-procurorul și familia sa (soția și cei doi copii).

Potrivit presei slovene, care citează Direcția Poliției Rutiere Ljubliana, în accident a mai fost implicat un autoturism, însă persoanele care se aflau în acesta au fost doar rănite.

Accidentul a avut loc în jurul orei 11.30, ora Sloveniei, iar șoferul vinovat ar fi fugit de la locul faptei, fiind căutat de poliție.

Potrivit lui Ion Brașoveanu, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timișoara, care a vorbit cu fratele defunctului, a confirmat informația.

El susține că Flavius Corneliu Chiș tocmai ce trecuse examenul și, din 15 iulie, urma să devină noul prim-procuror al Parchetului de e lângă Judecătoria Arad.

sursa: pressalert.ro

comentarii

One Comment

  • PADRE

    De unde stiti ca “a tras pe dreapta” daca singurii martori oculari (a doua masina romaneasca implicata in accident)sunt grav raniti in spital ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.