Ziarul electronic al arădenilor

Previziunile lui Falcă: Partidul lui Traian Băsescu nu mai intră în Parlament

falcaÎn 2016, în Parlament vor mai intra doar trei partide: PNL, PSD și UDMR.

Previziunea a fost făcută de primarul Aradului, Gheorghe Falcă, pentru LOOK PLUS.

Liderul liberal e convins că în următorii ani, electoratul din România va miza doar pe doi poli politici, adăugând că în 5 ani vom avea și noile regiuni administrative.

Gheorghe Falcă a făcut previziuni în emisiunea Casa Poporului de pe LOOK PLUS cu privire la ce se va întâmpla pe scena politică românească din 2016.

După scenariul său, partidul susținut de Traian Băsescu, PMP, ar rămâne în afara Parlamentului.

“Din punctul meu de vedere, în Parlamentul României vor intra trei forțe politice. Care? PNL, PSD și UDMR. Așa va exista și ierarhia votului în 2016. Viața politică va merge pe cei doi poli politici”, a spus Gheorghe Falcă la emisiunea Casa Poporului.

Pe de altă parte, liderul PNL știe când se va realiza și complicatul proces al regionalizării.

“Dacă o să reușim după 2016 să dăm administrației locale un dinamism, vă garantez că în 2020 vom avea regiuni administrative, obligatorii pentru noul ciclu financiar 2020 – 2027. Apoi vom avea o reorganizare administrativă în 2024”, a spus primarul Aradului.

sursa: citynews.ro

comentarii

One Comment

  • Liviu

    Ai o viziune eronata sau asa vrei tu sa se intample…relaxeaza-te,mai ai putin si te iau si pe tine..baietii buni.Si,sa iti demontez viziunea despre `cei doi poli`; unde mai este opozitia? Intr-o tara democratica exista si opozitie. Falca, nu uita ca ai pupat moastele PDL-ului… la fel ca si Igas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.