Ziarul electronic al arădenilor

Președintele PNL, Ludovic Orban, în vizită la Arad

Liderul PNL, Ludovic Orban, va fi, duminică, oaspetele Aradului. El va avea un program plin de evenimente, vizite la investiții realizate în Arad, întâlniri cu membrii PNL și administrația locală.

De dimineață, va vizita lucrările realizate și șantierul proiectului de regenerare urbană, în valoare de 50 de milioane de euro.

După conferința de presă organizată la sediul PNL (ora 11.00), va participa la finala Cupei României la fotbal feminin, primul joc organizat cu public pe stadionul UTA.

De la ora 14.30, la Ghioroc va participa la o întâlnire de lucru alături de primarii PNL din județul Arad.

La precedenta vizită în județul Arad, în calitate de prim ministru, în vara anului trecut, Ludovic Orban a semnat documente pentru investiții importante, cum ar fi 80 de milioane de euro pentru Cetatea Aradului și un parteneriat între Guvern și Consiliul Județean Arad pentru centura de sud-est.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Departamentul de Comunicare al PNL Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.