Ziarul electronic al arădenilor

Preşedintele Klaus Iohannis l-a decorat post-mortem pe Ilie Balaci

Preşedintele Klaus Iohannis l-a decorat, post-mortem, pe Ilie Balaci, cu Ordinul Naţional „Serviciul Credincios” în grad de Cavaler, pentru talentul cu care a promovat, timp de mai multe decenii, valoarea „sportului rege” şi spiritul de fairplay în rândul tinerelor generaţii de sportivi.

Klaus Iohannis, a semnat luni decretul de decorare post-mortem a fotbalistului Ilie Balaci.

„În semn de deosebită apreciere şi admiraţie pentru remarcabila sa carieră de fotbalist, pentru talentul cu care a promovat, timp de mai multe decenii, valoarea „sportului rege” şi spiritul de fairplay în rândul tinerelor generaţii de sportivi, Preşedintele României a conferit post-mortem Ordinul Naţional „Serviciul Credincios” în grad de Cavaler fotbalistului Ilie Balaci”, se arată în decretul semnat de şeful statului.

Ilie Balaci, unul dintre cei mai cunoscuţi fotbalişti români, a murit duminică, la vârsta de 62 de ani.

Principala cauză a decesului lui Ilie Balaci a fost infarctul miocardic acut, însoţit de insuficienţă cardio-respiratorie, potrivit autopsiei.

Autopsia a fost făcută luni la Institutul de Medicină Legală Dolj, iar rezultatele au fost transmise organelor de cercetare penală.

Directorul Serviciului Judeţean de Anbulanţă Dolj, Cristian Gangioveanu, a declarat că infarctul miocardic a fost şi principala suspiciune a medicilor de la Ambulanţă.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.