Ziarul electronic al arădenilor

Președintele CJ Arad, Iustin Cionca, a acordat distincții arădenilor implicați în reabilitarea secției Pediatrie II

Președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca, a primit astăzi, la sediul instituției, arădeni implicați în reabilitarea secției Pediatrie II, cel mai nou proiect al Asociației ,,Cetatea Voluntarilor”.

Este vorba despre gimnaștii Clubului Sportiv GYM TEAM, secției de gimnastică aerobică a CSM Arad și cercului de gimnastică aerobică de la Palatul Copiilor, conduși de antrenoarele Fărcuța Elza, Bunaciu Andrada și Cicirean Alexandra, cărora le-au fost acordate distincții, în semn de apreciere, respect și recunoștință.

Aceștia vor organiza duminică, 22 decembrie, ora 11.00, la Sala Polivalentă Arad, un eveniment sportiv cu caracter caritabil, ,,Din ambiție pentru viitor”.

Banii obținuți din vânzarea biletelor vor fi utilizați pentru achiziția paturilor necesare secției Pediatrie II.

,,Mă bucură faptul că societatea civilă este angajată în marile proiecte ale comunității alături de administrația locală. Datorită acestui parteneriat, au fost modernizate secțiile Infecțioase Copii și Neonatologie, iar acum, iată, se dă startul unui nou proiect ambițios: reabilitarea secției Pediatrie II. Consiliul Județean Arad face, la rândul său, cele mai mari investiții din ultimii 40 de ani pentru modernizarea Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Tinerii gimnaști au susținut un moment artistic de excepție, care a încântat audiența. La eveniment au fost prezenți și Anamaria Nyeki Popa, președintele Asociației ,,Cetatea Voluntarilor”, precum și reprezentanții Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, managerul Carmen Lucuța și Simona Dumitra, medic șef secție clinică Pediatrie II.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Consiliul Județean Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.