Ziarul electronic al arădenilor

Preşedintele Iohannis, internat pentru o intervenţie chirurgicală la Spitalul Militar

Preşedintele Klaus Iohannis a fost internat la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila“ pentru o intervenţie chirurgicală la umărul stâng, intervenţia desfăşurându-se conform protocolului medical, cu rezultate foarte bune, informează Administraţia Prezidenţială.

„Preşedintele României este apt medical pentru îndeplinirea atribuţiilor funcţiei, starea sa de sănătate fiind optimă“, se arată într-un comunicat al Administraţiei Prezidenţiale.

Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila“ precizează că şeful statului a suferit, joi, o intervenţie minim invazivă artroscopică la umărul stâng.

„Astăzi, 25 octombrie a.c., preşedintele României, domnul Klaus Werner Iohannis, a fost internat în Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central ‘Dr. Carol Davila’ (SUUMC), în vederea efectuării unei intervenţii minim invazive artroscopice la umărul stâng. Intervenţia a decurs fără probleme. Pacientul urmează tratament antialgic, antiinflamator şi antibioterapie cu spectru larg, începând, încă din această seară, în post-operator, procedurile de recuperare fizică, conform protocolului aplicat în cazul unui astfel de tratament chirurgical’, informează un comunicat al SUUMC.

Pe 26 aprilie 2016 preşedintele Iohannis a fost internat tot la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila“ şi operat la umărul drept. Intervenţia chirurgicală a decurs fără probleme.

A doua zi, şeful statului a fost externat şi şi-a reluat activitatea.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.