Ziarul electronic al arădenilor

Președintele CJ Arad: „Firma constructoare a anunțat că va lucra non-stop pe drumul județean Pâncota – Buteni“

Șantierul drumului județean Pâncota – Târnova – Buteni este la o nouă premieră, după ce zilele trecute s-a lucrat acolo și pe timpul nopții: constructorul a anunțat că începând de astăzi se lucrează non-stop, 24 de ore din 24, pentru finalizarea mai rapidă a lucrării.

Tot din acest considerent, începând de astăzi a fost suplimentat șantierul pentru zona Cuied – Buteni prin relocarea a două autogredere, șase camioane, doi cilindri compactori și un buldozer.

„Nu suntem contra – cronometru, dar ne dorim să vedem lucrarea finalizată cât mai repede. Și, bineînțeles, nu doar cât mai bine, ci foarte bine. Mă bucur că firma constructoare crește și mai mult ritmul dar, atenție, viteza nu trebuie să fie în detrimentul calității. Noi continuăm controalele și acest drum județean, nu doar să reparăm, ci să prevenim eventuale deficiențe” – a declarat președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca.

Consiliul Județean Arad modernizează tot drumul de la Arad la Moneasa, prin Horia – Șiria – Pâncota – Târnova – Buteni – Sebiș, ajungând în Moneasa și mergând încă 4 km, pe fostul drum forestier, până la limita județului Bihor. Valoarea totală a investiției este de aprox. 160 milioane lei (33,5 milioane euro), iar lungimea tronsonului modernizat este de peste 90 km.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Consiliul Județean Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.