Ziarul electronic al arădenilor

Președintele Adunării Regiunilor Europei vine la Arad

Magnus Berntsson, președintele suedez al Adunării Regiunilor Europei, va fi prezent la Arad în perioada 19-22 martie, la evenimentul organizat de Consiliul Județean, în parteneriat cu Primăria Municipiului Arad.

Este vorba despre Plenara de Primăvară a Adunării Regiunilor Europei, cel mai important eveniment internațional organizat la Arad în ultimii ani.

Peste 140 de personalități europene, președinți de regiuni și primari, și-au înregistrat deja intenția de participare. Evenimentul se va desfășura la Consiliul Județean și la Palatul Administrativ.

Magnus Berntsson este președintele Adunării Regiunilor Europei din anul 2017. Potrivit propriei sale declarații, crede „într-o regiune în care nimeni nu este lăsat în urmă sau tras înapoi. Iar asta este valabil pentru întreaga Europă”.

Este președintele consiliului parohial lutheran Nyolse. A condus organizația politică a Partidului Creștin-Democrat în Goteborg și a fost președinte al organizației naționale de tineret a aceluiași partid. Activează din anul 1998 în Adunarea Regiunilor Europei.

Magnus Berntsson va susține o conferință de presă la Arad cu președintele Consiliului Județean, Iustin Cionca, și primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Consiliul Județean Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.