Ziarul electronic al arădenilor

Premierul Dacian Cioloş, invitat să se alăture PNL

ciolosCopreşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat că liberalii i-au lansat premierului Dacian Cioloş, dar şi altor membri ai Executivului, invitaţia să se înscrie în PNL, însă dacă vor face acest lucru ţine de opţiunea lor.

„Categoric da (l-am invitat pe Dacian Cioloş să facă parte din PNL – n.r.). E o opţiune care îi aparţine. Bănuiesc că e prematur să formuleze un răspuns, dar sunt absolut convinsă că toamna se decantează mult mai bine ideile, nu are timp acum să cugete la o eventuală carieră politică alături de PNL, dar la sfârşit, când tragi linia mandatului de prim-ministru, sunt convinsă că poţi să analizezi serios, pragmatic, toate opţiunile pe care le ai la îndemână”, a spus Alina Gorghiu, în emisiunea „După 20 de ani”, difuzată duminică de ProTV, fiind întrebată dacă uşa PNL e deschisă pentru Cioloş.

Alina Gorghiu a spus că „simte” că în anumite momente Dacian Cioloş are ”o reţinere în activitatea guvernamentală”, tocmai din cauza lipsei sprijinului politic.

Gorghiu a precizat că, după alegerile parlamentare de la finalul anului, va fi un Guvern politic, iar în cazul în care PNL va câştiga alegerile şi va forma Executivul, acesta va fi condus de Cătălin Predoiu, însă nu exclude ca din Guvern să facă parte şi miniştri din Cabinetul actual.

„Nu vă ascund faptul că de nenumărate ori am anunţat că e uşa deschisă celor din Cabinetul Cioloş care performează. E nevoie de oameni care demonstrează valoare în funcţia publică. E nevoie de aceşti oameni în PNL”, a mai spus Gorghiu.

sursa: news.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.