Ziarul electronic al arădenilor

Premieră la Teatrul Clasic „Ioan Slavici“ Arad. One (Wo) Man Show cu Zoltan Lovas

Despre roluri dragi. Despre emoții. Despre acele lucruri nevăzute, dar simțite la intensitate maximă. Despre viață. Viața lui pe scenă.

Actorul Zoltan Lovas se provoacă pe sine la un exercițiu de sinceritate pe care, mai apoi, îl dăruiește publicului într-un demers teatral gândit să iasă la lume la începutul lunii martie.

Este vorba despre spectacolul One (Wo) Man Show, un proiect care poartă semnătura lui Zoltan Lovas.

,,Este vorba despre un spectacol care marchează cifre rotunde din viața mea: 50 de ani în buletin, 25 de ani de teatru și 100 de roluri. Un soi de retrospectivă dacă vreți, dar mai ales o privire optimistă către viitor, către ceea ce îmi doresc să mi se întâmple pe scenă, de acum înainte.

Am structurat acest spectacol în patru mari capitole: istorii din studenția mea, morțile pe care… le-am trăit pe scenă, rolurile în care mi-am arătat trupul gol în fața publicului și travestiurile pe care le-am jucat.

Vă promit o întâlnire în care veți râde, dar veți și lăcrima. Așa… ca-n viață” – spune actorul Zoltan Lovas

Scenografia spectacolului poartă semnătura Irinei Chirilă.

One (Wo)Man Show cu și de Zoltan Lovas ajunge pentru prima oară în fața publicului în 7 martie, de la ora 19.00, pe scena mare a Teatrului Clasic ,,Ioan Slavici” Arad.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Teatrul Clasic „Ioan Slavici” Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.