Ziarul electronic al arădenilor

Preliminarii CM 2018. Meciul România – Danemarca se va juca pe Cluj Arena

minge-de-fotbalMeciul de fotbal România – Danemarca, programat în data de 26 martie 2017, în cadrul preliminariilor Campionatului Mondial din 2018, se va disputa pe Cluj Arena, potrivit unui comunicat al Federaţiei Române de Fotbal.

România – Danemarca va fi a cincea partidă a tricolorilor în campania de calificare la Mondialul din Rusia şi va începe la ora 21.45. Va fi al doilea joc al echipei naţionale pe stadionul din Cluj-Napoca în actualele preliminarii, după confruntarea cu Muntenegru, scor 1-1, din septembrie.

Tot în acest an, în martie, reprezentativa României a disputat pe Cluj Arena şi amicalul cu selecţionata Spaniei, încheiat cu un rezultat de egalitate, 0-0.

Luni, FIFA a decis că partida România-Danemarca, următorul meci oficial al naţionalei lui Christoph Daum, se va disputa cu spectatori în tribune, dar nu pe Arena Naţională din Bucureşti, din cauza incidentelor de la meciul cu Polonia.

După patru runde din grupa E de calificare, România se află pe locul patru, cu 5 puncte, iar Danemarca ocupă poziţia a treia, cu 6 puncte.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.