Ziarul electronic al arădenilor

Preliminarii CM 2018: Kazahstan – România, scor 0-0

minge-de-fotbalRomânia şi Kazahstan au remizat, marţi, scor 0-0, în meciul al treilea al Grupei E de calificare la Campionatul Mondial din 2018, găzduit de Rusia.

Tricolorii au ratat o ocazie importantă în minutul 88, când Stancu a pătruns în careu şi a centrat în faţa porţii, dar Enache a alunecat şi nu a reuşit să împingă mingea în poartă.

În minutul 24, căpitanul Dragoş Grigore a suferit o accidentare la nas, el fiind înlocuit după scurt timp cu Cosmin Moţi. Grigore, vizibil afectat de o lovitură primită în nas, a fost scos de pe teren cu targa.

În ultimul minut al primei reprize s-a accidentat şi Alexandru Chipciu, care a acuzat problem musculare la pulpa stângă, şi a fost schimbat la pauză cu Gabriel Enache.

România: Tătăruşanu – Benzar, Săpunaru, Grigore (Moţi ’26), Toşca – Hoban – Chipciu (Enache ’46),  Stanciu, R. Marin, Ad. Popa (Fl. Andone ’84) – Stancu. Selecţioner: Christoph Daum

România a acumulat cinci puncte după trei meciuri: 1-1, cu Muntenegreu, acasă, 5-0, cu Armenia, la Erevan, şi 0-0, la Astana, cu Kazahstan.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.