Ziarul electronic al arădenilor

Prejudiciu de peste 2 mil. lei la Ocolul Silvic Valea Mare

calculatorUn prejudiciu în valoare de peste 2 milioane lei a fost descoperit la Ocolul Silvic Valea Mare din județul Arad, iar mai mulți angajați au fost trimiși în judecată.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Aradau anunțat, marți, că au dispus trimiterea în judecată a inculpaţilor Ardelean Pavel, Bănățan Ioan Valerian, Căpălnăşan Fănică, Tomşa Ioan, Brăteanu Adrian Trandafir, Neamţu Viorel Sorin, Vodicean Ioan, Pleşu Fănel Daniel, Brăteanu Ionel pentru săvârşirea infracţiunilor de abuz în serviciu în formă continuată, delapidare în formă continuată, fals intelectual în formă continuată şi uz de fals în formă continuată.

Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că „în perioada 2010 – 2014, în cadrul exercitării atribuţiilor de serviciu, inculpaţii au comis mai multe fapte care au avut drept consecinţă cauzarea unui prejudiciu în sumă de 1.908.492 lei şi suma de 1.108 euro în dauna Ocolului Silvic Valea Mare“.

În probatoriu se mai arată că faptele au constatate în urmar mai multor inspecţii şi controale efectuate la nivelul Ocolului Silvic, în perioada februarie – iulie 2014, de reprezentanţii Direcţiei Silvice Arad.

Dosarul a fost înaintat spre soluţionare Judecătoriei Lipova.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.