Ziarul electronic al arădenilor

Prefectura Arad. Se suspendă temporar activitățile de audiențe, relații cu publicul, registratură generală și apostilare

Instituția Prefectului – Județul Arad informează că în contextul situației epidemiologice existente, până la data de 9 noiembrie 2021 se suspendă activitatea de audiențe, relații cu publicul, registratură generală și apostilare a actelor oficiale.

Activitatea de primire în audiență se va desfășura numai în cazuri cu un caracter deosebit, raportat la situația prezentată de către solicitant, cu respectarea prevederilor OMAI nr. 33/2020.

Cetățenii și instituțiile publice se pot adresa Instituției Prefectului – Județul Arad prin alte mijloace de comunicare decât prezentarea la sediul instituției, respectiv prin e-mail (pja@prefecturaarad.ro), fax (0257-280.121 sau 0257-253.877) sau poștă (Instituția Prefectului – Județul Arad, Municipiul Arad, Bulevardul Revoluției, nr. 75, Județul Arad).

Persoanele fizice care doresc apostilarea actelor oficiale vor depune documentele doar prin corespondență cu îndeplinirea condițiilor prevăzute la art. 8 din Instrucțiunile M.A.I. nr. 82/2020 privind organizarea și desfășurarea activității de eliberare a apostilei pentru actele oficiale:

Solicitanții pot depune documentele și prin corespondență, dacă sunt îndeplinite următoarele condiții:

Actul pentru care se solicită eliberaea apostilei este însoțit de documentele prevăzute la art. 6 și 7;

Documentele sunt transmite printr-un serviciu de curierat rapid, cu confirmare de primire;

Contravaloarea cheltuielilor ocazionate de transmiterea actului și a apostilei către solicitant sunt suportate de către acesta.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Prefectura Județului Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.