Ziarul electronic al arădenilor

Povești ale Aradului, proiectate pe clădirea Palatului Administrativ

Imagini din istoria Aradului vor fi proiectate pe clădirea Palatului Administrativ, în cadrul unei videoproiecții realizate cu prilejul zilelor orașului.

Evenimentul va avea loc vineri, 25 august, de la ora 22.00. Pentru realizarea spectacolului vor fi folosite șase videoproiectoare. Echipamentele pentru proiecție vor fi amplasate pe patru turnuri cu o înălțime de 6 metri.

„Spectacolul de imagini va consta într-o întoarcere în timp, în istoria Aradului, de unde au fost preluate povești și momente de succes, cum ar fi înființarea fabricii de automobile «Marta», care a funcționat în oraș, Marea Unire de la 1 decembrie 1918, care a fost gândită la Arad. Tot pe fațada Palatului Administrativ vor mai putea fi văzute imagini dedicate echipei de fotbal UTA, care s-a înființat în 1945. O animație cu Teatrul din Arad va scoate în evidență această instituție culturală importantă a orașului“, se menționează într-un comunicat de presă al Centrului Municipal de Cultură.

Înainte de videoproiecție, pe o scenă amenajată pe platoul din fața Palatului Administrativ va avea loc, de la ora 21.00, Warm-Up ABC Party, cu Iorgovan și Bread&Butter.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.