Ziarul electronic al arădenilor

,,Povestea de seară cu Soso și Nuți”, pe Facebook

Pe Soso și pe Nuți îi cunosc aproape toți arădenii care au copii. Și asta pentru că, cei doi – actori ai Trupei Marionete a Teatrului Clasic ,,Ioan Slavici” Arad – se îndeletnicesc de ani buni cu…a dărui bucurii tuturor iubitorilor de teatru de păpuși.

Și pentru că bucuriile teatrale sunt făcute pentru a fi împărtășite, Soso și Nuți – pe numele lor din buletin Sorin și Lenuța Dorobanțu – nu pot să facă pauză nici în aceste zile grele și au mutat teatrul – acasă, în garaj și spectacolele – pe internet.

,,Ne lipsește foarte mult publicul. Acea întâlnire magică pe care o avem cu cei care ne privesc și ne trăiesc poveștile. Poveștile însă nu mor niciodată și merită, mai ales în aceste zile grele, să le dăm viață și să credem în ele. Tocmai de aceea, ne-am gândit ca, în vacanța de primăvară, să le dăruim celor mici,  câte o poveste, vreme de patru seri pe săptămână. Le vom spune pe pagina de facebook a Trupei Marionete Arad.” – spune Sorin Dorobanțu

,,Povestea de seară cu Soso și Nuți” va putea fi urmărită, în următoarele două săptămâni, de marți până vineri, de la ora 20.00, pe pagina de facebook a Trupei Marionete Arad.

Prima ediție are loc în 7 aprilie. Atunci sunteți invitați să urmăriți povestea ,,Cei trei purceluși”.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Teatrul Clasic „Ioan Slavici” Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.