Ziarul electronic al arădenilor

Postul Warner TV, lansat oficial în România

Postul Warner TV va fi lansat oficial în România pe 23 octombrie, luând locul TNT în grila de canale.

Warner TV aduce telespectatorilor conţinut premium, blockbustere şi seriale apreciate în întreaga lume.

Producţii grandioase precum trilogia „Stăpânul Inelelor” („The Lord of the Rings”), „Cavalerul Negru” („The Dark Night”), „Sucker Punch: Evadare din realitate” („Sucker Punch”), maraton „Destinaţie Finală” („Final Destination”) şi „Coşmar pe Elm Street” („A Nightmare on Elm Street”), dar şi filme care au făcut istorie, precum „Dirty Dancing” şi „Operation Pacific”, se vor regăsi în grila Warner TV România.

În program vor continua să fie disponibile serialele „Echipa de Şoc”, „Magnum, P.I.”, „Hercule” şi „Xena, prinţesa războinică”, dar şi „Narcos”.

Warner TV a fost deja introdus cu succes în Franţa şi Germania şi se poziţionează astfel ca parte din unul dintre cele mai cunoscute branduri media din lume, Warner Bros.

Utilizarea numelui Warner Bros., care este reprezentativ pentru povestea sa unică, pentru conţinutul său de calitate îndrăgit la nivel mondial şi pentru storytelling-ul remarcabil, va duce, de asemenea, la o creştere a gradului de conştientizare a mărcii.

Marion Rathmann, vicepreşedinte Entertainment Channels în Germania, Polonia, România şi Marea Britanie la WarnerMedia, a transmis: „Warner Bros este o marcă mult mai cunoscută, iar rebrandingul ne va ajuta să facem postul de televiziune accesibil unui public şi mai larg. Şi asta pentru că aproape niciun alt brand nu reprezintă o poveste creativă şi autentică la nivel global. Cu producţiile noastre programate pentru această toamnă, oferim spectatorilor şi fanilor noştri «Entertainment Nelimitat» sub marca Warner TV”.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.