Ziarul electronic al arădenilor

Poştaşii vor livra pensiile în prima jumătate a lunii, începând din iulie

Poştaşii vor aduce pensiile acasă la beneficiari în prima jumătate a fiecărei luni, începând din iulie, a anunţat Casa Judeţeană de Pensii (CJP) Arad.

„Casa Judeţeană de Pensii Arad îşi anunţă beneficiarii care primesc drepturile prin intermediul CN Poşta Română SA că – începând cu luna iulie 2018 – calendarul de plată se modifică după cum urmează: Plăţi curente 1 – 15 ale lunii – la domiciliul beneficiarilor; pentru pensionarii avizaţi (cei care nu sunt găsiţi la domiciliu) drepturile băneşti şi documentul de plată se pot ridica de la ghişeele poştale, în termen de 2 zile lucrătoare după ultima zi de plată a lunii respective. Plăţi restante 11 – 15 ale lunii – la domiciliul beneficiarilor pentru pensionarii avizaţi (cei care nu sunt găsiţi la domiciliu) drepturile băneşti şi documentul de plată se pot ridica de la ghişeele poştale, în termen de 2 zile lucrătoare după ultima zi de plată a lunii respective“, se arată într-un comunicat transmis de CJP Arad.

Pensionarii care îşi încasează pensia prin conturi de card, o vor face ca şi până în prezent, începând din data de 14 sau din prima zi lucrătoare care urmează datei de 14, dacă această zi este nelucrătoare.

„Documentul de informare (talonul mov) se transmite între 1 – 15 ale lunii – la domiciliul beneficiarilor. Pentru pensionarii avizaţi la domiciliu documentul de informare se poate ridica de la ghişeele poştale, în termen de 2 zile lucrătoare după ultima zi de plată a lunii respective“, potrivit Casei Judeţene de Pensii.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.