Ziarul electronic al arădenilor

Polițiștii români și maghiari, acțiune estivală

În perioada 24 iulie – 20 august, poliţiştii arădeni şi cei din judeţul Békés, Ungaria, beneficiază de un schimb de experienţă, în cadrul acţiunilor comune desfăşurate sub genericul „Estival”, care au ca scop prevenirea şi scăderea numărului de infracţiuni specifice sezonului, atât în România cât şi în Ungaria.

Astfel, poliţiştii maghiari aflați în această perioadă în municipiul Arad participă, alături de  agenții de poliție arădeni, la activităţi specifice de menținere a ordinii și liniștii publice.

Similar, poliţiştii arădeni care se află în județul vecin din Ungaria, vor participa la acţiunile de patrulare desfășurate pe ştrandul din localitatea Gyula și în zonele adiacente acestuia, precum şi la activităţi specifice de menţinere a ordinii publice în zonele des frecventate de turiştii români.

Perioada de desfăşurare a activităţilor de cooperare în patrule mixte româno-maghiare constituie astfel un bun prilej pentru realizarea unui schimb de experienţă şi bune practici, atât în mediul urban cât şi în mediul rural, având ca scop beneficiul reciproc al tuturor celor responsabili cu menţinerea ordinii şi siguranţei publice.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IPJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.