Ziarul electronic al arădenilor

Polițiștii locali din Arad desfășoară acțiuni pentru respectarea măsurilor anti-COVID-19

Începând din această săptămână, polițiștii locali arădeni cu atribuții de ordine publică desfășoară acțiuni preventive în stații și în mijloacele de transport în comun din Arad pentru a determina o mai rigurosă respectare a măsurilor adoptate la nivel național și local în vederea combaterii pandemiei COVID-19.

Prezența echipajelor în locurile cu potențial ridicat de infectare survin ca urmare a creșterii  incidenței numărului de infectări, în municipiul Arad.

Polițiștii locali le recomandă cetățenilor să respecte măsurile de protecție și distanțarea fizică, atât în scopul protejării celor din jur cât și pentru evitarea măsurilor sancționatorii prevăzute de lege.

Aceste acțiuni ale patrulelor continuă, fiind planificate atât zonal, cât și pe categorii de activități desfășurate pe domeniul public.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de DGPL Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.