Ziarul electronic al arădenilor

Polițiștii locali din Arad au supravegheat persoanele care trebuie să muncească în folosul comunității

În data de 7 mai 2021, polițiștii locali ai Serviciului Ordine Publică și Supraveghere Comunitară din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Arad au supravegheat 6 persoane beneficiare de venit minim garantat și o persoană condamnată cu executare, prestând muncă în folosul comunității pe malul Mureșului, tronsonul cuprins între podul Traian și podul pietonal spre ștrandul Neptun.

În urma acestei acțiuni s-au colectat 200 kg. de peturi din plastic.

Cantitatea este în scădere, deoarece, luna trecută, zona respectivă a mai fost supusă unei acțiuni similare, tot cu ajutorul beneficiarilor de venit minim garantat.

Atunci s-au adunat 1.600 kg de deșeuri.

În cursul acestei săptămâni, între 10 și 15 beneficiari ai venitului minim garantat și condamnați penal, ce trebuie să presteze muncă în folosul comunității, vor fi angrenați în acțiuni de ecologizare.

Azi aceștia, sub supravegherea polițiștilor locali, au acționat pe strada Pescarilor, unde au fost colectate nu mai puțin de 600 kg de deșeuri.

Urmează strada Cometei la ieșirea spre Micălaca (în zilele de marți și miercuri), iar de joi se va înterveni în arealul Galleria Mall-Expo Arad și în zona industrială vest.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de DGPL Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.