Ziarul electronic al arădenilor

Polițiștii locali arădeni care au anticorpi COVID-19 donează plasmă

Polițiștii locali din cadrul structurilor de ordine publică și circulație, disciplina în construcții și control comercial care posedă anticorpi COVID-19, în urma vindecării, au donat  plasmă, în 11 februarie 2021, la Centrul de Transfuzie Sanguină (CTS) Arad.

Alți colegi de-ai lor sunt programați în următoarea perioadă ori au donat deja plasmă, în săptămânile anterioare.

Odată cu înmulțirea angajaților Direcției Generale Poliția Locală care s-au infectat cu noul coronavirus, în ultimele luni, a crescut și numărul celor care doresc să contribuie la efortul de combatere a pandemiei dincolo de exercitarea atribuțiilor de serviciu ce presupune acțiuni pe stradă, în imobile unde locuiesc persoane izolate/carantinate, la unitățile medicale sau centrele de vaccinare.

Polițiștii locali donatori și-au exprimat intenția de a repeta acest demers, iar colegii lor care traversează etapa finală a procesului de vindecare le vor urma exemplul, după ce vor atinge concentrația necesară de anticorpi.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Direcția Generală Poliția Locală  Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.