Ziarul electronic al arădenilor

Polițiștii în trafic. Acțiune desfășurată în municipiul Arad

Polițiștii rutieri și de ordine publică au desfășurat, miercuri, o acțiune de amploare pe raza municipiului Arad.

Activitatea a avut ca scop verificarea respectării legislației privind circulația pe drumurile publice de participanții la trafic, atât conducătorii auto cât și pietonii, bicicliștii și căruțașii.

În numai două ore, au fost verificate peste 100 de vehicule și legitimate mai mult de 200 de persoane, fiind aplicate 81 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 37.310 lei.

Dintre acestea, 33 au fost aplicate pentru nepurtarea centurii de siguranță, 5 pentru opriri și staționări neregulamentare, 7 pentru utilizarea telefonului mobil, precum și pentru alte abateri.

Au fost sancționați 3 bicicliști și un pieton.

Au fost reținute 3 permise de conducere: unul pentru neacordarea priorității de trecere pietonilor, unul pentru nerespectarea semnificației culorii roșu a semaforului electric și unul pentru circulație pe sens opus.

Polițiștii au retras 8 certificate de înmatriculare, atât pentru anvelope uzate cât și pentru lipsa I.T.P..

Aceste acțiuni se desfășoară permanent, atât în municipiu, cât și în județ, având ca scop principal menținerea disciplinei în trafic.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IPJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.