Ziarul electronic al arădenilor

Polițist local din Arad, călcat cu mașina de un tânăr recalcitrant

Un polițist local din Arad a fost călcat cu mașina, de un tânăr care a refuzat să se legitimeze și care a devenit recalcitrant.

Incidentul a avut loc, vineri, într-o stație de autobuz din zona UTA, aflată pe sensul de mers spre Podgoria.

„Incidentul a avut loc în timpul unei acţiuni de identificare şi ridicare a  autoturismelor parcate neregulamentar.  Tânărul şofer parcare într-un loc nepermis, iar în momentul în care i s-a cerut să se legitimeze, acesta a devenit recalcitrant şi a încercat să scape de omul legii accelerând brusc şi trecând peste piciorul acestuia“, a informat Biroul de presă al Primăriei Arad.

Conform sursei citate, tânărul a fost oprit la timp de colegii polițistului local accidentat şi a fost predat unui echipaj din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

Cel mai probabil, șoferul se va alege cu dosar de cercetare penală pentru ultraj.

„Agentul a fost preluat de o ambulanţă de la fața locului, fiind transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad pentru investigații suplimentare“, a mai informat Biroul de presă al Primăriei municipiului.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad au anunţat că au deschis deja pe numele şoferului un dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunii de ultraj.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.