Ziarul electronic al arădenilor

Poliţist local, cercetat penal. S-a urcat băut la volan şi a avariat cinci maşini

Un poliţist local în vârstă de 38 de ani, din municipiul Arad, este cercetat penal, după ce, în noaptea de duminică spre luni, a lovit cu maşina sa cinci autoturisme parcate, ulterior poliţiştii constatând că şoferul consumase băuturi alcoolice.

Incidentul rutier a avut loc pe strada Câmpurilor, din municipiul Arad, mai mulţi localnici apelând numărul de urgenţe 112 după ce au constatat că un şofer a pierdut controlul volanului şi a lovit cu maşina sa câteva autoturisme.

Poliţiştii sosiţi pentru cercetări au constatat că şoferul este un poliţist local în vârstă de 38 de ani, iar acesta consumase băuturi alcoolice.

„În dreptul imobilului cu nr. 6 a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, intrând în coliziune cu cinci autoturisme parcate. În urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat o valoare de 0,5 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conform procedurii, s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Arad, Claudia Iuga.

Şoferul lucrează în cadrul Poliţiei Locale, care funcţionează în subordinea Primăriei Arad, şi este cercetat pentru conducere a unui autoturism sub influenţa alcoolului.

De asemenea, dacă proprietarii autoturismelor avariate vor depune plângeri, bărbatul va fi cercetat şi pentru distrugere din culpă.

sursa: News.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.