Ziarul electronic al arădenilor

Polițist din Felnac, amenințat cu moartea

Un bărbat a fost arestat preventiv, după ce și-a amenințat cu moartea soția, dar și un polițist din Felnac, care a intervenit pentru aplanarea unui conflict între cei doi soți.

Conform procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, în data de 12 mai, în jurul orei 19.30, „bărbatul a  proferat amenințări cu moartea,  folosind obiecte tăietoare, respectiv cuțit, împotriva agentului șef adjunct B.F., din cadrul Poliției Felnac, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, cu ocazia intervenției la aplanarea conflictului intervenit între soți, la domiciliul acestora din Felnac“.

De asemenea, mai spun procurorii, „în aceeași data, dar și în dimineața zilei de 13 mai, inculpatul a adresat soției sale amenințări cu moartea, cât și cu diferite obiecte de uz gospodăresc, respectiv cuțit, coasă, topor, apte să producă un  rezultat letal“.

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad au înaintat judecătorului de drepturi şi libertăţi propunerea de arestare preventivă a inculpatului M.Z., cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor prev. si ped. de art.  257 alin.(1), (4) C.P.  si art. 206, alin.1 cu aplic. art. 35, alin.1 C.pen., ambele cu aplicarea art. 38 alin.(1) C.P.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Arad a admis propunerea procurorilor și a dispus arestarea preventivă a acestuia pe o durată de 15 zile.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.