Ziarul electronic al arădenilor

UPDATE 2: Polițist din Arad, găsit mort în apartamentul său

IMG_4048Un poliţist din Arad a fost găsit mort, marţi la prânz, iar din primele informaţii reiese că bărbatul s-ar fi sinucis cu arma din dotare.

Cristi Tamaș avea 42 de ani și lucra la Secția nr 1 Poliție din cartierul Aurel Vlaicu. În cursul zilei de marți, polițistul nu s-a prezentat la locul de muncă și nici nu a răspuns la apelurile telefoncie ale colegilor.

În aceste condiții, colegii bărbatului s-au dus la el acasă, acesta locuind chiar în blocul la parterul căruia se află secția de Poliție.

Polițistul, care era divorțat și nu avea copii, a fost găsit mort, întins în pat, împușcat în cap.

Procurorii și polițiștii sosiți pentru a face cercetări au stabilit că a fost folosită arma din dotare, astfel că se crede că este vorba de o sinucidere.

UPDATE

Anchetatorii au găsit două bilete de adio în apartamentul polițistului.

Pe unul dintre ele era scris: „Eu sunt vinovat pentru cele întâmplate în toată viaţa”.

Pe cel de-al doilea bilet găsit de polițiști era scrisă data lui de naştere.

UPDATE 2

„S-a stabilit cu certitudine că Tamaş Cristian, agent de investigaţii criminale în cadrul IJP Arad, s-a sinucis prin împuşcare folosind armamentul din dotare, astfel încât s-a înlăturat orice suspiciune de omor“, a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, procurorul Dan Ursu.

Poliţistul acumulase datorii mari la întreţinere.

„A avut datorii, valoarea de recuperat era de circa 8.000 lei cheltuieli şi peste 5.000 lei penalităţi. L-am dat în tribunal pentru recuperarea banilor”, a declarat administratorul blocului în care locuia poliţistul.

Luni, la ieşirea din tură poliţistul nu a mai predat arma din dotare, iar marţi nu s-a mai prezentat la lucru. Colegii l-au sunat marţi la prima oră, a spus că va duce arma, iar apoi nu a mai răspuns la telefon. Poliţistul avea un apartament în blocul la parterul căruia se afla secţia de poliţie la care lucra.

Agentul de poliţie era încadra din 1995 şi fusese testat ultima dată în noiembrie 2014 şi nu a avut probleme de natură psihică.

Procurorii continuă cercetările în acest caz.

sursa: Mediafax

cristi tamas

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.