Ziarul electronic al arădenilor

Polițist arădean, medaliat la Jocurile Mondiale ale Polițiștilor

Un agent din cadrul Poliției Municipiului Arad a fost medaliat cu bronz la Jocurile Mondiale ale Polițiștilor și Pompierilor (World Police Fire Games), care s-au desfășurat în perioada 7-16 august, în Statele Unite ale Americii, la Los Angeles.

La această competiție au participat peste 1.000 de sportivi, din cadrul structurilor de poliție, situații de urgență, jandarmerie și poliție de frontieră.

„Agentul principal de poliție Lazăr Daniel-Raul, din cadrul Poliției Municipiului Arad, a reprezentat I.P.J. Arad, concurând la categoria judo 66 kg. În urma competiției polițiștul s-a clasat pe podium, fiind medaliat cu bronz“, se arată într-o informare a IPJ Arad.

Polițistul arădean are 29 de ani și este vicecampion național la unifight, în urma concursului național organizat de M.A.I. la Ploiești, în primăvara acestui an.

„A obținut numeroase premii la concursuri naționale și internaționale de judo, sport pe care-l practică de la vârsta de 7 ani, sub îndrumarea tatălui său, la rîndul lui polițist în cadrul I.P.J. Arad (Lazăr Loghin), iar din 2016 se antrenează și pentru competițiile de  unifight“, se mai menționează în informarea IPJ Arad.

În următoarele zile, Daniel Lazăr va fi recompensat de autoritățile județene cu distincția „Arădeni cu care ne mândrim”.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.