Ziarul electronic al arădenilor

Polițist agresat într-un bar din Conop

politiaProcurorii din orașul arădean Lipova au dispus reținerea unui bărbat care a agresat un polițist, într-un bar din localitatea Conop, după care a fugit de la locul faptei.

Conform procurorilor, Ilie Viorel Cosmin Cană a fost reținut pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj și urmează să fie prezentat Judecătoriei Lipova cu propunere de arestare preventivă pentru 30 zile.

Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că, în noaptea sâmbătă spre duminică, în urma unui apel la serviciul de urgenţă 112, organele de poliţie au fost solicitate să intervină la un eveniment produs în incinta unui bar din localitatea Conop.

„La faţa locului s-a deplasat agentul de poliţie O.O.A., care l-a identificat pe numitul Cană Ilie Viorel Alexandru, soţul administratoarei localului, şi, invitându-l afara, i-a solicitat acestuia să reducă volumul la muzica din local. Inculpatul a devenit violent, lovindu-l pe agentul de poliţie în zona capului, provocându-i sângerări şi rupându-i epoletul de la umărul stâng. În altercaţie, agentul de poliţie a pierdut ambele telefoane şi căciula de serviciu“, se arată în rechizitoriul procurorilor.

Agresorul a fugit de la locul faptei, dar a fost identificat ulterior de organele de poliţie.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.