Ziarul electronic al arădenilor

Poliția Lucrărilor din CJ Arad a rămas fără șef

Șeful Serviciului Corp Control din cadrul Consiliului Județean Arad, Bogdan Neda, a demisionat din funcție, urmând să-și continue activitatea în sectorul privat.

Bogdan Neda și-a început activitatea la acest Serviciu, cunoscut ca și „Poliția Lucrărilor“, anul trecut, în luna noiembrie, el fiind singurul candidat care s-a prezentat la concursul pentru ocuparea postului.

În cursul zilei de marți, Bogdan Neda a informat conducerea Consiliului Județean Arad că doreşte rezilierea de comun acord a contractului de muncă încheiat între el şi instituție.

„Bogdan Neda a reuşit, în cele câteva luni petrecute la Consiliul Judeţean, să se implice în activităţile ce i-au fost atribuite. Acesta a verificat, alături de colegii săi, caietele de sarcini pentru investiţiile ce vor fi realizate de CJA. Chiar în ultimele zile a lucrat la Serviciul Drumuri şi Poduri, acolo unde a verificat documentele întocmite de angajaţii acelui serviciu”, a spus Gheorghe Stoian, administratorul public al judeţului, citat de presa locală.

Stoain a mai spus că va fi organizat un concurs pentru ocuparea postului rămas vacant, până atunci fiind posbilă numirea unui şef de Serviciu interimar.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.