Ziarul electronic al arădenilor

Poliția Locală Arad: „Nu mai dați bani la cerșetori!“

cersetori1Mai multe persoane care practicau cerșetoria au fost identificate de polițiștii locali în zona Stației CFR din municipiul Arad.

Cerșetorii depistați au fost duși la sediul Poliției Locale, iar doi dintre ei au fost amendați pentru consum de alcool pe domeniul public.

„În urma numeroaselor sesizări venite din partea locuitorilor și a agenților economici din zona Gării CFR, polițiștii locali din cadrul Serviciului de Ordine și Liniște Publică au identificat și au condus la sediul Poliției Locale Arad un grup de opt cerșetori. Doi dintre oamenii străzii au fost sancționați contravențional pentru consum de băuturi alcoolice pe domeniul public“, se menționează într-o informare a Poliției Locale Arad.

Polițiștii locali au făcut și un apel către arădeni.

„Ținând cont de faptul că fenomenul cerșetoriei în municipiu a luat amploare, Poliția Locală Arad face un nou apel către cetățeni, recomandându-le să nu le mai ofere sume de bani cerșetorilor. Numărul persoanelor care cerșesc în municipiu poate fi redus doar cu sprijinul comunității“, se mai arată în informarea Poliției Locale Arad.

cersetori

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.