Ziarul electronic al arădenilor

Poliția în trafic. Sute de amenzi și dosare penale

politiaPeste 500 de amenzi au fost date de polițiștii arădeni în timpul unor acțiuni desfășurate pentru prevenirea şi combaterea evenimentelor rutiere, iar în câteva cazuri au fost întocmite dosare penale pentru infracțiuni comise în trafic.

Acţiunile s-au desfăşurat atât în municipiu, cât şi în judeţul Arad, iar majoritatea sancțiunilor au fost aplicate pentru nefolosirea centurii de siguranţă şi neacordare de prioritate.

Conform IPJ Arad, în timpul acțiunilor au fost date 526 de sancțiuni contravenționale și au fost constatate, în flagrant, mai multe infracțiuni.

Printre cei depistați de oamenii legii se află un bărbat, în vârstă de 45 de ani, care a fost oprit în orașul Chişineu Criş. Bărbatul conducea un moped, iar la testarea cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, poliţiştii din Chişineu Criş au depistat un tânăr, de 22 de ani, care a condus un autoturism WV Golf, iar la testarea cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Poliţiştii din orașul Pâncota au depistat un tânăr, de 25 de ani din Galşa, în timp ce conducea un autoturism BMW, pe o stradă din localitate, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentraţie de 0,12 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În comuna Vladimirescu, polițiștii au depistat un bărbat, de 47 de ani, din judeţul Argeş, care conducea o autoutilitară neînmatriculată.

Pe DJ 709 B, în comuna Șofronea, a fost depistat un bărbat, de 57 ani, din această localitate, care a condus un autoturism Opel, iar la testarea cu aparatul etilotest, a rezultat o concentraţie de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În municipiul Arad, pe Calea Timişorii a fost depistat un tânăr, de 28 ani, din judeţul Brașov, în timp ce a condus un autoturism Mercedes neînmatriculat, dar şi un bărbat, de 35 ani, din Arad, care a condus un autoturism Toyota Celica, fără a poseda permis de conducere.

Pe numele celor în cauză au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii de infracţiuni la regimul rutier.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.