Ziarul electronic al arădenilor

Poliția în trafic. Peste 300 de mașini verificate

politiaPeste 300 de autovehicule au fost verificate de polițiștii rutieri, în timpul unei acțiuni care s-a desfășurat pe raza municipiului Arad.

Acțiunea a avut loc în cursul zilei de miercuri și a vizat depistarea conducătorilor auto care nu acordă prioritate de trecere pietonilor, indisciplina pietonilor şi a conducătorilor de autovehicule care opresc sau staţionează neregulamentar.

Cu această ocazie au fost verificate 325 de autovehicule şi au fost aplicate 144 de amenzi, în valoare aproximativ 24.000 de lei.

Din totalul amenzilor, 10 au fost pentru opriri şi staţionări neregulamentare, 9 pentru neacordare de prioritate pietonilor şi pentru traversări neregulamentare ale pietonilor, 4 pentru defecţiuni tehnice ale autovehiculelor, 116 pentru alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice.

În timpul acţiunii a fost constatată o infracţiune la regimul circulaţiei rutiere, fiind depistat un autoturism neînmatriculat.

Polițiștii au reţinut 5 permise de conducere (pentru neacordare de prioritate pietonilor angajaţi în traversarea regulamentară a drumului) şi 4 certificate de înmatriculare.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.