Ziarul electronic al arădenilor

Poliția de frontieră informează: Trafic intens la P.T.F. Nădlac II 

Ca urmare a implementării unei noi aplicații la controlul de frontieră de către autoritățile de frontieră maghiare și a numărului mare  de mijloace de transport prezente în punct, în mod special pe sensul de ieșire din țară, în cursul serii de vineri, în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II se înregistrează timpi ridicați de așteptare pe arterele de circulație destinate traficului de autoturisme și autocamioane.

Poliția de Frontieră a contact autoritățile de frontieră din țara vecină pentru suplimentarea arterelor de control deoarece formalitățile se derulează în comun și deschiderea acestora se poate realiza doar în acord cu omologii maghiari.

Totodată, menționăm că pe ambele sensuri de deplasare, înainte de controlul de frontieră își desfășoară activitatea reprezentanții din cadrul CNAIR, unde sunt folosite câte două artere de circulație pentru cântărirea autocamioanelor. Acest aspect îngreunează de asemenea, fluidizarea traficului rutier pentru autocamioane.

În continuare, recomandăm atât şoferilor de autocamioane, cât și celor de autoturisme, utilizarea tuturor punctelor de trecere deschise în regim internațional la granița cu Ungaria, astfel încât să se preîntâmpine apariţia suprasolicitărilor.

Reamintim că pe raza județului Arad mai pot fi tranzitate și PTF Nădlac, PTF Turnu și PTF Varsand.

De asemenea, recomandăm consultarea aplicaţiei Trafic on-line care este disponibilă pe pagina de internet  www.politiadefrontiera.ro.

Această aplicaţie on-line prezintă o medie a timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de S.T.P.F. Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.