Ziarul electronic al arădenilor

PNŢCD a găsit vinovatul pentru pierderea alegerilor: „Zuckerberg să dea explicaţii“

PNŢCD solicită Guvernului Dancilă să ia măsuri pentru blocarea accesului la Facebook în România, acuzând reţeaua socială că a prejudiciat alegerile în ţara noastră, iar Parlamentului să facă o comisie de anchetă astfel încât Mark Zuckerberg să vină în România să dea explicaţii.

„Protest împotriva Facebook. Aceste alegeri au fost prejudiciate de reţeaua de socializare Facebook. Aşa cum Paul Hitter a declarat în urmă cu câteva minute pe Antena 3, că este blocat de Facebook înainte de evenimente importante, tot aşa mai mulţi ţărănişti au fost blocaţi pentru că au dat share unor mesaje politice ale lui Aurelian Pavelescu. În tot acest timp Facebook tolerează limbajul vulgar şi îndemnurile la violenţă ale reprezentanţilor altor partide“, transmite PNŢCD, pe pagina de Facebook.

Reprezentanţii partidului condus de Aurelian Pavelescu cer ca Mark Zuckerberg să vină în România să dea explicaţii pentru aceste fapte.

„Solicităm guvernului Dancilă să ia măsuri pentru blocarea accesului la Facebook în România iar parlamentului să facă o comisie de anchetă. Zuckerberg să vină în România să dea explicaţii. Facebook câştigă mulţi bani de pe urma utilizatorilor români, dar nu acordă nici o atenţie pieţei din România. Considerăm acest comportament al companiei în cauză că fiind inacceptabil“, potrivit sursei citate.

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a anunţat, în martie, că Partidul Naţional Ţărănesc Creştin Democrat şi Partidul Ecologist Român susţin lista PSD la europarlamentare. Preşedintele PNȚCD a anunţat că recomandarea partidului a fost ca pe lista PSD să fie şi preotul Cristian Terhes.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.