Ziarul electronic al arădenilor

PNL şi-a schimbat candidatul la Primăria Arad. Bibarț în locul lui Bîlcea

PNL şi-a schimbat candidatul pentru Primăria Arad, în urma unei decizii luate vineri în cadrul Biroului Permanent Municipal, unde chiar candidatul iniţial, Sergiu Bîlcea, l-a propus pe Călin Bibarţ, primarul interimar al oraşului.

Anunţul a fost făcut de PNL Arad vineri seară, prin intermediul unui comunicat de presă, după ce în ultima perioadă au apărut speculaţii în spaţiul public că Bibarţ insistă în partid să candideze, în condiţiile în care ar sta mult mai bine în sondaje.

Într-un comunicat de presă transmis de organizaţia judeţeană a partidului, Sergiu Bîlcea, care este preşedintele filialei municipale a PNL şi vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Arad, arată că el este cel care le-a propus colegilor să îl susţină pe Călin Bibarţ pentru viitorul mandat de primar.

Sunt un om de echipă, am pus mereu binele partidului în faţa interesului propriu, iar astăzi, după ce m-am consultat cu colegii mei, în urma cercetărilor şi sondajelor făcute, am decis împreună să îi dăm girul lui Călin Bibarţ pentru a continua proiectele începute. Rămânem o echipă, mergem înainte, iar împreună ne vom asigura că facem majorităţile pe care ni le dorim şi câştigăm toate bătăliile politice. Sunt alături de Călin, sunt în echipă! Împreună câştigăm, a transmis Bîlcea.

În acelaşi comunicat, Bibarţ le mulţumeşte colegilor pentru susţinere: Mulţumesc echipei, îi mulţumesc lui Sergiu pentru propunerea făcută şi îl felicit pentru toată munca depusă în aceşti ani! Ne aşteaptă o perioadă dificilă, cu multe provocări, însă am încrederea că alături de o echipă puternică vom obţine rezultatele pe care ni le dorim. Continuăm împreună proiectele începute şi avem pregătite proiecte noi, de amploare pentru comunitatea arădeană.

În şedinţa Biroului Permanent Municipal, Călin Bibarţ a propus ca pentru cele două funcţii de viceprimari să fie susţinuţi Sergiu Bîlcea şi Lazăr Faur.

În cursul săptămânii viitoare, PNL Arad va prezenta oficial lista cu cei propuşi să devină consilieri locali municipali ai partidului.

Călin Bibarţ a devenit primar interimar al municipiului Arad după alegerile europarlamentare, în urma cărora primarul de la acea dată, Gheorghe Falcă, a obţinut un mandat de eurodeputat.

Ulterior, PNL Arad l-a prezentat public pe Sergiu Bîlcea drept candidat pentru Primărie, iar Bibarţ ar fi urmat să fie susţinut pentru un mandat de deputat.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.