Ziarul electronic al arădenilor

PNL pregătește un congres la care să participe 5.000 de membri

Partidul Național Liberal pregătește un congres „cât mai reprezentativ“, în cadrul căruia va fi aleasă noua conducere a formațiunii politice, a declarat președintele interimar al PNL, Raluca Turcan.

Potrivit acesteia, la congres, care este considerat forul suprem de conducere al partidului, ar urma să participe 5.000 de membri din toate filialele teritoriale din țară.

„Eu am dorit ca alegerile în interiorul PNL, mai ales pentru funcția de președinte, să se facă de către toți membrii de partid. E complicat de pus în aplicare o asemenea măsură pentru că bazele de date nu sunt tocmai în regulă în toată țara, însă am susținut să fie un congres cât mai reprezentativ, cu un număr foarte mare de membri, 5.000 de membri, astfel încât mulți oameni din județe să participe și la alegerile naționale și să fie ascultați, să fie auziți“, a afirmat Turcan.

Liderul liberal a atras atenția asupra faptului că „PNL trebuie să se redeschidă“, atât pentru membri, cât și pentru cei care vor să se implice în politică.

„PNL trebuie să se redeschidă pe două paliere: unul este pentru oamenii din partid integri, profesioniști și implicați, unul este pentru oameni din afara partidului care se simt din nou atrași de PNL, care simt din nou că PNL poate să le fie un partener loial“, a precizat Turcan.

sursa: Agerpres

CITITI SI: În PNL vor fi alegeri de jos în sus. Noul preşedinte, ales cel mai târziu în iunie

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.