Ziarul electronic al arădenilor

PNL Pâncota: Primarul își plătește prea bine consilierul din Fântânele, pesedistul Sulincean

PNL Pâncota solicită primarului orașului să facă public salariul încasat lunar de consilierul său personal, Marius Sulincean, consilier județean PSD.

De asemenea, PNL Pâncota cere să fie publicat și pontajul semnat la locul de muncă de Sulincean, pentru că în oraș se cunoaște faptul că acesta trece pe la lucru rar și stă puțin.

„Locuitorii orașului nostru trebuie să știe cum sifonează PSD banii publici, prin plăți către diferiți lideri ai partidului care nu au nicio legătură cu Pâncota! Acest Sulincean, de exemplu, este de la Fântânele.

Chiar dacă este angajat la Primăria noastră, pe bani mulți, nu a mișcat un deget pentru Pâncota! Să arate primarul pontajul lui Sulincean și un raport de activitate, să vedem ce a făcut să merite angajarea.

Dintre atâția oameni deștepți și integri din Pâncota care i-ar fi putut da sfaturi bune, primarul și l-a luat consilier tocmai pe Sulincean din Fântânele, care nu știe nimic despre orașul nostru, probabil să răspundă comenzii politice a pesediștilor de la Arad.

Pentru PSD, Pâncota este o vacă de muls. În loc să aducă bani în orașul nostru, că sunt la putere, pesediștii își angajează clientela la Primăria Pâncota și își bagă în buzunarul lor din banii noștri!” – se arată într-un comunicat al organizației PNL Pâncota.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Departamentul de Comunicare al PNL Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.