Ziarul electronic al arădenilor

PNL începe campania de strângere de semnături pentru prezidenţiale în 10 august

Campania PNL de strângere de semnături pentru alegerile prezidenţiale va începe pe 10 august, a anunţat preşedintele liberalilor, Ludovic Orban, arătând că ţinta este strângerea a peste 2 milioane de semnături.

„Am stabilit data de 10 august ca momentul de începere (a campaniei de strângere de semnături – n.r.). Este o dată simbolică, este o dată prin care vrem să arătăm că începem campania pentru prezidenţiale pentru ca niciodată în România să nu se mai întâmple ceea ce s-a întâmplat la 10 august, în care forţele de ordine în loc să apere viaţa şi siguranţa cetăţenilor s-au transformat în agresori împotriva integrităţii fizice şi chiar a vieţii foarte multor manifestanţi paşnici, cetăţeni români. (…)

Nu vom face cine ştie ce desfăşurare, pur şi simplu începem campania. Va începe în fiecare capitală reşedinţă de judeţ, vom anunţa public locaţiile în care va începe campania de strângere de semnături. Nu organizăm un eveniment anume“, a precizat Orban, după şedinţa Biroului Executiv al PNL.

El a susţinut că această campanie nu se va desfăşura la mitingul anunţat pentru data de 10 august.

Orban a arătat că până pe 26 septembrie se va desfăşura campania de strângere de semnături pentru alegerile prezidenţiale şi că ţinta este strângerea a peste 2 milioane de semnături.

„Am stabilit nişte obiective minimale (pentru filiale – n.r.) în ceea ce priveşte strângerea numărului de semnături“, a afirmat Ludovic Orban.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.