Ziarul electronic al arădenilor

PNL Arad vrea să adune 35.000 de semnături pentru demiterea lui Ponta

semnaturi-300x200PNL Arad și-a propus să adune 35.000 de semnături pentru demiterea premierului Victor Ponta, a anunțat, marți, Adrian Țolea, prim-vicepreședinte al organizației județene a liberalilor arădeni.

„După cum știți deja, Partidul Național Liberal a demarat o acțiune prin care își propune să strângă un număr cât mai mare de semntături pe care să le depunem în Parlament, odată cu o nouă moțiune de cenzură împotriva Guvernului Ponta. Sub sloganul «Semnează-i demisia lui Ponta!», Organizația Județeană a PNL Arad și-a propus un target de 35.000 de semnături, fiecare organizație locală având stabilit câte un target în funcție de numărul de votanți. Sperăm totuși să reușim să strângem mai mult de 35.000 de semnături“, a declarat Adrian Țolea, prim-vicepreședinte PNL Arad.

„Prin această inițiativă ne dorim să venim în fața cetățenilor să le dăm lor ocazia să-i ceară demisia lui Victor Ponta”, a mai spus Adrian Țolea.

Co-preşedintele PNL Alina Gorghiu a anunţat, zilele trecute, că în şedinţa Comisiei de unificare liberalii au decis să înceapă o moţiune populară pentru demiterea lui Victor Ponta.

„Această moţiune populară este al doilea episod după momentul noiembrie 2014, când, prin vot, Victor Ponta a fost trimis acasă. (…) Vom iniţia o campanie de strângere de semnături în toate judeţele României, în toate filialele Partidului Naţional Liberal. Vom merge către cetăţeni pentru a le cere sprijinul pentru demiterea unui premier care refuză să facă un gest elementar, un gest de bun simţ şi de demnitate, anume de a-şi scrie demisia.

România nu-şi mai permite un prim-ministru urmărit penal, un premier care fuge de justiţie şi care nu are respect faţă de instituţiile statului şi faţă de români. În acest context, menţionez şi rezultatele ultimului sondaj pe care l-am consultat şi care arată că 78% dintre români şi-au pierdut încrederea în actualul guvern”, a spus Alina Gorghiu.

CITITI SI: PNL iniţiază o campanie de strângere de semnături pentru demiterea lui Ponta

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.