Ziarul electronic al arădenilor

PNL Arad vrea jumătate dintre mandatele din Consiliul Local Municipal

falca-300x199PNL Arad estimează că va obține jumătate dintre mandatele din Consiliul Local Municipal, la alegerile locale din luna iunie, lista finală cu candidații urmând să fie finalizată săptămâna viitoare.

Președintele PNL Arad, Gheorghe Falcă, a declarat, miercuri, că, în prezent, se lucrează la programul cu care candidații liberali se vor prezenta în fața electoratului.

„În aceste zile lucrăm la programul pe care o să-l oferim cetăţenilor în mandatul 2016 – 2020, un program apreciat de cetăţenii care au participa la întâlnirile din cartiere. În acest program vom merge pe trei mari direcţii. În primul rând, infrastructura oraşului va fi îmbunătăţită prin proiectul privind regenerarea urbană, care se adresează cartierelor de blocuri şi zonei centrale.

Al doilea proiect priveşte investiţiile în cultură şi învăţământ. Lucrăm deja la modernizarea Palatului Cultural, vom investi 5 milioane de euro, din fonduri europene, în modernizarea Teatrului Clasic «Ioan Slavici». În ceea ce priveşte învăţământul, jumătate din actualele şcoli şi colegii tehnice sunt programate să fie modernizate cu fonduri europene. În patru ani vom finaliza 80 la sută dintre aceste clădiri.

În domeniul sportului, cel mai mare proiect pe care îl are Aradul este realizarea stadionului «Francisc Neuman». Vom mai construi un bazin de polo în municipiu şi 4 terenuri de sport la baza ICRTI. Va fi continuată construcţia de săli de sport şi va fi realizat cel mai modern complex sportiv, în zona străzii Mărului, cu 6 terenuri de tenis, 2 terenuri de fotbal, un teren de rugby, terenuri de baschet şi de handball“, a declarat Gheorghe Falcă.

Liderul PNL Arad a anunțat că urmează să fie definitivată lista candidaților PNL pentru Consiliul Local Municipal.

„Săptămâna viitoare, PNL va definitiva lista cu candidaturile pentru Consiliul Local Municipal Arad. De asemenea, echipa care va candida pentru Consiliul Local Municipal va fi prezentată public. O parte dintre actualii consilieri locali se vor regăsi și pe noua listă de candidaturi pentru CLM. Estimăm că vom obține 50 la lută dintre mandatele din Consiliul Local Municipal Arad“, a declarat Gheorghe Falcă.

În Consiliul Local Municipal Arad sunt 22 de consilieri.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.