Ziarul electronic al arădenilor

PNL Arad și-a anunțat candidații pentru alegerile parlamentare

Conducerea PNL Arad a anunţat că a definitivat listele de candidaţi pentru alegerile parlamentare, iar senatorul Ioan Cristina deschide lista de candidaţi pentru Senatul României, iar deputatul Glad Varga este în fruntea listei pentru Camera Deputaţilor.

Astfel, următorii propuşi pentru Senat, după Ioan Cristina, sunt Mihai Paşca, Irina Lazăr-Onescu, Doru Sinaci şi Corina Crişan.

La Camera Deputaţilor, locurile sunt completate, după cel ocupat de Glad Varga, de următorii candidaţi: Sergiu Bîlcea, Lazăr Faur, Patricia Dinga, Ionel Bulbuc, Garofiţa Popa, Ioan Ulici şi Bogdan Boca.

„Oamenii pe care i-am propus sunt cu experienţă, dar şi tineri entuziaşti, deschişi provocărilor. Ţinem cont de rezultatele alegerilor, ştim că există o societate dezamăgită de politică şi ne dorim, odată cu această nouă clasă politică pe care o propunem arădenilor, să schimbăm acest lucru. Evident, vrem să continuăm lucrurile pe care le-am început, dar suntem deschişi şi la noi proiecte, noi provocări“, a declarat, într-o conferinţă de presă, prim-vicepreşedintele organizaţiei judeţene PNL Arad, Iustin Cionca.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.