Ziarul electronic al arădenilor

Pistru: „Nu pot să îmi explic ce i-a îndemnat pe arădeni să voteze masiv cu PSD“

eusebiu-pistruDeputatul PNL Eusebiu Pistru a declarat că nu poate să-și explice ce i-a îndemnat pe arădeni să voteze în număr mare cu PSD, care, conform rezultatelor parțiale, a câștigat alegerile în Arad.

Pistru consideră că PSD a obținut la Arad un „scor istoric“.

„Doresc și eu să le mulțumesc cetățenilor județului Arad pentru votul pe care ni l-au acordat Partidului Național Liberal și mai doresc să le mulțumesc și cetățenilor din Colegiul 5, care au fost alături de mine. Să fiu sincer nu mă așteptam la un asemenea scor aici în Arad. Toate pronosticurile au fost undeva la peste 40 la sută pentru PNL. Chiar nu pot să îmi explic ce s-a întâmplat sau ce i-a  îndemnat pe cetățenii județului Arad să voteze masiv cu PSD, care a făcut, pot spune, un scor istoric în Arad, după 1990“, a declarat Eusebiu Pistru, care, în urma alegerilor parlamentare de duminică, a obținut încă un mandate de deputat.

Eusebiu Pistru a mai afirmat PNL a primit o „lecție de politică“ din partea electoratului.

„Cred că aceasta a fost o lecție de politică pe care ne-a arătat-o electoratul și sunt sigur că, în perioada următoare, ne vom regrupa, vom servi cetățenii județului Arad la fel cum i-am servit până acum și le vom apăra interesele, atât eu cât și Glad Varga în Parlamentul României“, a mai declarat Eusebiu Pistru.

PSD a câștigat alegerile parlamentare în județul Arad, conform datelor parțiale prezentate de Biroul Electoral Central, după numărarea a 90% dintre voturi.

Astfel, potrivit BEC, PSD a obținut în județul Arad 34,6%, iar PNL 33,1%.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.