Ziarul electronic al arădenilor

Piese auto pentru toate tipurile de maşini Dacia, online (P)

piese auto onlineDacia este cel de-al doilea brand al Renault Group şi are o contribuţie semnificativă la dezvoltarea imaginii României peste hotare.

Calitatea autoturismelor produse de Dacia beneficiază de recunoaştere internaţională, astfel că, numeroşii clienţi Dacia au declarat că sunt foarte satisfăcuţi de calitatea maşinilor Dacia.

În anul 2011, Dacia Duster a câştigat numeroase premii importante precum maşina 4×4 a anului, oferit de 4×4 magazine şi L’automobile magazine (Franţa), maşina anului – Croaţia, Autobest 2011 (Germania), şi “Trophee de l’Argus” (Franţa). Modelul Logan a câştigat premiul pentru cea mai bună satisfacţie a consumatorului în 2011 (Franţa) şi al doilea loc în “Legends on Wheels”.

Datorită numărului mare de proprietari de autoturisme Dacia, piesele pentru toate modelele pot fi cumpărate online, la preţuri rezonabile şi de cea mai bună calitate. Cumpărând piese pentru Dacia online acestea sunt livrate rapid, fără adaosuri comerciale mari, şi recomandate de producători.

Pentru piese Dacia online accesaţi pieseshop.ro.

Ştiaţi ca…

În prezent parte a Renault Group, Dacia are o istorie istorie mai recentă, care a început în anii 68’ când a fost ridicată prima fabrică Dacia în Colibaşi, lângă Piteşti, judeţul Arges.

Primul model Dacia a fost modelul 1300, după care a urmat modelele 1310, 1400 şi 1410. Modelul era un rezultat al înţelegerii cu Renault care a asigurat piese de lucru şi expertiză.

În anul 2000, Dacia a fabricat Supenova care avea exact acelaşi aspect ca modelul anterior, Nova, iar producţia a fost încetată după 3 ani când a fost lansat modelul Solenza.

În anul 2004, Dacia a reuşit să scoată împreună cu Renault modelul Logan.

Câţiva ani mai târziu, modelul Logan a înregistrat cel mai mare record al vânzărilor Dacia din toate timpurile.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.